سلام

بادمجون غذایی است که تعدادی از افراد عاشقش هستند و بقیه هم از آن متنفرند، حد وسط ندارد

اما یک نکته جالب؛

زمانی که در حال سرخ کردن بادمجون هستیم بوی خوشمزه ای دارد

خیلی ها به خوشمزه بودن بوی بادمجون درحال سرخ شدن اعتراف کرده اند!

این می‌تواند مشابه بسیاری از علاقه‌مندی های ما باشد

به این صورت که ما از دور نمایی از چیزی داریم که زیبا دیده می‌شود اما وقتی روی آن عمیق می‌شویم می‌بینیم فقط نمای زیبایی داشت

این زیبایی یا خوشمزه بودن از دور می‌تواند برای هر پدیده ای باشد مثلا در ازدواج یا انتخاب شغل

اما واقعیت این است؛

تا زمانی که به خوبی روی چیزی عمیق نشده ایم نمی‌توانیم درموردش قضاوت خوبی بکنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *